'Badr als gezamenlijke vijand!' Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Badr als gezamenlijke vijand!' Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

'Badr als gezamenlijke vijand!' Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari. Om zich goed voor te bereiden trainde Overeem onder andere met Arek Wrzosek, de Pool die twee keer tegen Badr vocht.

Tijdens een recent interview op het KSW gala in Polen werd Overeem gevraagd naar zijn gevecht met Badr. Ook de inmiddels vriendschap en training met Wrzosek kwam aan bod. ,,Ik trainde in Breda en daar was Arek ook bezig met zijn voorbereiding op Badr, ik ga nu tegen Badr vechten dus we hebben een gezamenlijke vijand om het zo maar te zeggen", aldus Overeem.

Ik houdt van de Polen, ik connecte gelijk met Arek. We hebben goed getraind. Vergeet niet Arek won zijn eerste wedstrijd tegen Badr, en de tweede ook. Het resultaat van onze trainingen was dus daar. "

Overeem heeft een drukke agenda, naast het trainen voor zijn gevecht geeft hij ook regelmatig seminars en maakt hij binnenkort zijn pro-worstel debuut in Engeland. Al gaan er geruchten dat de kaartverkoop stroef loopt door de dure tickets.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws