'Binnen 30 seconden plat! 'Badr rivaal Wrzosek ziet gevecht niet zitten Nieuws
Nieuws

'Binnen 30 seconden plat! 'Badr rivaal Wrzosek ziet gevecht niet zitten

'Binnen 30 seconden plat! 'Badr rivaal Wrzosek ziet gevecht niet zitten

Arkadiusz Wrzosek, die klaar is om zijn debuut te maken in de Mixed Martial Arts, reageerde op de uitdaging van de beruchte vechter Darko Stosic. Deze wilde met de Pool de kooi in voor diens eerste wedstrijd. Maar Wrzosek ziet dat niet zitten.

Toen onlangs het nieuws naar buiten kwam dat het contract met de KSW-organisatie was ondertekend na twee overwinningen op Badr Hari, werd hij onverwachts uitgenodigd voor een gevecht door Darko Stoszenia.

Ben niet gek

De voormalige Servische kampioen zwaargewicht mededinger beloofde dat als er zo'n gevecht zou komen, hij het worstelen op de grond achterwege zou laten. ,,Wat zal ik zeggen? Man, de worstelaar biedt me een gevecht aan en niet zomaar een gevecht", zegt Wrzosek.

,,Hij vocht voor de KSW-titel. Hij biedt me een gevecht aan voor mijn MMA-debuut en kondigt aan dat er een stand-up oorlog komt. Zoiets. Laten we een afspraak maken, ik denk dat ik na 30 seconden op mijn rug zou liggen."

Na 30 seconden

Al ziet Wrzosek het gevecht niet echt echt zitten, zou hij niet weigeren als KSW er mee komt. ,,Het is moeilijk. Maar ik denk dat niemand dom is en niemand zou me zo'n gevecht geven met een man die in de UFC heeft gevochten. Vooral omdat zijn basisstijl niet kickboksen is. Hij zou zeker niet staande tegen mij vechten. "

Momenteel bereidt Wrzosek zich voor op zijn professionele MMA-debuut. Op 20 augustus tijdens het KSW 73-gala in Warschau, zal hij handschoenen kruisen met een andere vooraanstaande kickbokser, Tomasz Sarara.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws