🎥 Wannabe compleet afgemaakt door vechtexpert! 'Niet in mijn Dojo' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Wannabe compleet afgemaakt door vechtexpert! 'Niet in mijn Dojo'

🎥 Wannabe compleet afgemaakt door vechtexpert! 'Niet in mijn Dojo'

De wannabe vechter, die zichzelf als een echte kampioen beschouwde, had een geweldig idee. Hij wilde zichzelf bewijzen tegen een echte vechtexpert en ook nog eens in zijn eigen sportschool.

In de sportschool was de echte vechtexpert al klaar voor de uitdaging. De wannabe vechter kon zijn enthousiasme ook niet bedwingen. Hij wilde zo snel mogelijk laten zien wat hij kon. Helaas was de plagiaat knokker niet voorbereid op de ervaren vechtexpert.

Nep Bruce Lee afgemaakt door vechtexpert

Na een paar minuten kreeg hij een geweldig pak slaag. De wannabe vechter werd overal geraakt, van zijn hoofd tot aan zijn voeten. Na een paar minuten was de les voorbij. De wannabe vechter had nooit gedacht dat hij zo'n pak slaag zou krijgen van een echte vechtexpert.

Hij had zijn kracht en vaardigheid onderschat. De wannabe Bruce Lee was nu een ervaring rijker, maar ook een stuk wijzer. Hij had geleerd dat het belangrijk is om je tegenstander grondig te bestuderen voordat je deze uitdaagt

5 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws