UFC-superster Jon Jones koopt winkel leeg voor fans: 'Gulle gever' Podcast
Podcast

UFC-superster Jon Jones koopt winkel leeg voor fans: 'Gulle gever'

UFC-superster Jon Jones koopt winkel leeg voor fans: 'Gulle gever'

UFC zwaargewicht kampioen Jon Jones staat bekend om zijn vriendelijkheid naar fans, ondanks zijn controversiële reputatie. Afgelopen weekend betaalde hij voor fans shirts nadat deze eerst pushups moesten doen.

Een groep jongeren vroeg Jones om elk een shirt van €100 te kopen. In plaats van ze zomaar geld te geven, bedacht Jones een grappige deal. "Lokale jongens uit Albuquerque waren dapper genoeg om naar me toe te komen en me te vragen of ik hun shirts van €100 wilde kopen in het winkelcentrum," schreef Jones online.

T-Shirts in Ruil voor Push-Ups

"De Bijbel leert ons dat we moeten vragen en dat het ons dan gegeven zal worden. Ik respecteerde hun lef en deed ze een voorstel." Jones refereerde aan een Bijbelpassage, maar welke tekst hij precies in gedachten had is onduidelijk.

Hoe dan ook, hij maakte de dag van de jongens wel goed. Zijn grappige deal zorgde voor blije gezichten. Maar ook die van de winkeleigenaar die zijn verkoop die dag omhoog zag schieten.

Aspinall krijgt titelgevecht voor Squats?

Met een knipoog vraagt men zich af of Jones zijn volgende tegenstander, Tom Aspinall, ook een fysieke uitdaging zal stellen in ruil voor een titelgevecht. 100 squats wellicht?

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws