Antonio Plazibat blijft de nummer 1 uitdager op de Glory ranglijst Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Antonio Plazibat blijft de nummer 1 uitdager op de Glory ranglijst

Antonio Plazibat blijft de nummer 1 uitdager op de Glory ranglijst

Alistair Overeem besloot zijn carrière bij Glory voort te zetten na zijn ontslag bij de UFC. Vorig jaar zou Demolition Man zijn comeback-gevecht in het kickboksen hebben tegen de zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven, maar hij annuleerde de show vanwege een blessure.

Afgelopen weekend maakte Overeem hij zijn comeback-gevecht tijdens het Glory: Collision 4-evenement in Arnhem toen hij de beroemde Badr Hari versloeg. Na de wedstrijd daagde hij Verhoeven uit die in de ring verscheen.

De laatste wedstrijd van Verhoeven was een jaar geleden toen hij Jamal Ben Saddik versloeg. Op hetzelfde evenement versloeg Antonio Plazibat, Benjamin Adegbuyi door knock-out. Na die triomf werd de Kroatische kickbokser de eerste uitdager van Glory's zwaargewicht divisie.

In de wacht

Plazibat bevestigde zijn plaats met een knock-out tegen Tarik Khbabez in mei, en hij behield ook zijn positie in de nieuwste Glory's zwaargewicht ranglijst. Achter Plazibat staan ​​Jamal Ben Saddik en Levi Rigters, terwijl Alistair Overeem pas op de vierde plaats staat.

Maar het lijkt erop dat Plazibat voorlopig in de wacht staat in de strijd om de titel. Overeem zou namelijk als eerste de kans kunnen krijgen om te strijden voor de zwaargewicht kampioenstitel tegen Verhoeven. Veel fans vinden dit niet eerlijk en lieten hun ongenoegen dan ook vooral via social media blijken. Plazibat daarentegen lijkt zich vooralsnog te schikken en zijn kas geduldig af te wachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws