Glory Kampioen Abena doet aartsrivaal Khbabez dreigende belofte in aanloop naar gevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Kampioen Abena doet aartsrivaal Khbabez dreigende belofte in aanloop naar gevecht

Glory Kampioen Abena doet aartsrivaal Khbabez dreigende belofte in aanloop naar gevecht

Donegi Abena gaat Tarik Khbabez niet sparen 9 maart in de strijd welke gaat beslissen wie zich de onbetwiste Glory licht zwaargewicht kampioen mag noemen. Abena die het Glory goud bezit gaat de zilveren kampioen Khbabez niet sparen.

Tegen Champstalk is Donegi Abena duidelijk, "Ik ga schade aanrichten, Tarik is niet zo'n harde noot om te kraken als mijn vorige tegenstander." De rivaliteit tussen Abena en Khbabez is hoog, de oude vrienden werden aartsrivalen en vechten een echte vete uit.

Gevecht met een echt verhaal

"Als een gevecht een echt verhaal heeft zoals die tussen Donegi en Tarik dan zal deze veel spektakel bevatten in de ring", zegt Ron Emmerink van Vechstport Info. "Deze mannen gaan vuur brengen naar het event, een gevecht wat de fans op de punten van hun stoelen zullen brengen."

Naast het gevecht tussen Abena en Khbabez staan er heus Grand Prix toernooi op de rol en een titelgevecht tussen lichtgewicht kampioen Tyjani Beztati en uitdager Enriko Kehl, die ook een rivaliteit uit te vechten hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws