šŸŽ„ Rajabzadeh vs Verhoeven: 'Dit jaar gevecht om Glory titel' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ Rajabzadeh vs Verhoeven: 'Dit jaar gevecht om Glory titel'

šŸŽ„ Rajabzadeh vs Verhoeven: 'Dit jaar gevecht om Glory titel'

Bahram Rajabzadeh heeft zijn zinnen gezet op een gevecht met Rico Verhoeven om de Glory zwaargewicht titel. De Azerbeidzjaans-Turkse kickbokser liet tijdens de Glory Grand Prix eerder deze maand zien dat hij tot de top behoort, en is klaar voor de uitdaging.

Rajabzadeh won zijn eerste twee gevechten op de Grand Prix overtuigend, maar verloor in de halve finale nipt van Levi Rigters in een controversiƫle beslissing. Ondanks de teleurstelling is Rajabzadeh vastberaden om zijn droom te verwezenlijken: vechten om de titel.

"Ik heb te kennen gekregen dat er een gevecht met Rico mogelijk is dit jaar," vertelde Rajabzadeh aan Motivator Sports. "Ik ben er klaar voor, en ik weet zeker dat ik hem kan verslaan."

Rajabzadeh vs. Verhoeven een clash van stijlen

Een gevecht tussen Rajabzadeh en Verhoeven zou een interessante clash van stijlen zijn. Verhoeven is een behendige en technische vechter met een sterke traptechniek. Rajabzadeh daarentegen is een krachtige en explosieve vechter die bekend staat om zijn knock-out power.

Rajabzadeh is zich bewust van de uitdaging die hem wacht, maar hij is niet bang. "Rico is een geweldige vechter, maar ik ben niet minder," zei hij. "Ik heb het talent en de vaardigheden om hem te verslaan."

De fans hopen op Ben Saddik

Naast Rajabzadeh hopen veel fans ook op een terugkeer van Jamal Ben Saddik. Ben Saddik was de laatste vechter die Verhoeven echt in gevaar bracht, en won in 2011 bij It's Showtime zelfs van de kampioen.

Een gevecht tussen Ben Saddik en Verhoeven zou een rematch zijn waar velen naar uitkijken. Het is echter nog onduidelijk of Ben Saddik terugkeert naar de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws