šŸŽ„ Ilias Zouggary claimt Enfusion wereldtitel met verslaan Darryl Verdonk Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ Ilias Zouggary claimt Enfusion wereldtitel met verslaan Darryl Verdonk

šŸŽ„ Ilias Zouggary claimt Enfusion wereldtitel met verslaan Darryl Verdonk

Ilias Zouggary kwam zijn belofte na met het veroveren van de Enfusion lichtgewicht wereldtitel kickboksen gisteravond op Darryl Verdonk in Nijmegen.

Tijdens de persconferentie eerder deze maand voor het Enfusion 118 evenement beloofde Zouggary zijn fans de titel mee naar huis te nemen. En precies dat deed de Marokkaans-Nederlandse topvechter gisteravond. Zouggary en Verdonk beide uitmuntende vechters gaven de fans waar zij voor gekomen waren, een ringoorlog.

Ilias Zouggary schrijft Enfusion wereldtitel op zijn naam

Zoals de commentator Tom Wesselink op Viaplay al aangaf "niet knipperen met de ogen, want dan mis je alle actie", en daar was geen woord van gelogen. De partij was een voorbeeld van een echte kickboks klassieker. Zowel Zouggary als Verdonk vochten voor wat zij waard waren. Net voor het einde van ronde 1 kreeg Verdonk een telling van de scheidsrechter maar kon door vechten.

De overige rondes waren vol actie maar Verdonk strandde in ronde 5 na een spinning back-kick op de lever. De scheidsrechter stopte de wedstrijd nadat deze constateerde dat Verdonk niet meer door kon. Met de winst kroont een dominante Zouggary zich tot de nieuwe Enfusion lichtgewicht kampioen van de organisatie, al maakte Verdonk het hem niet gemakkelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws