šŸŽ„ Aftellen naar de Glory Grand Prix: 'Wie redt het en wie niet' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ Aftellen naar de Glory Grand Prix: 'Wie redt het en wie niet'

šŸŽ„ Aftellen naar de Glory Grand Prix: 'Wie redt het en wie niet'

De Glory Grand Prix staat voor de deur fans kijken uit naar een aantal stevige partijen. In aanloop naar het toernooi zijn de verwachtingen hoog gespannen, want hoe zullen de vechters presteren.

Het is Glory Grand Prix vechtweek waar de laatste puntjes op de i worden gezet door de deelnemende vechters aan het toernooi. Waar de een deze week benut voor rust traint de ander nog door. Wij hebben een aantal gevechten op een rij gezet van de toernooi deelnemers als voorproefje naar zaterdag.

Rico Verhoeven de favoriet

Rico Verhoeven is zwaar favoriet voor de Grand Prix waar hij Sofian Laidouni treft, een tegenstander die hij zelf mocht uitkiezen. Maar de fans hadden hem liever tegen Jamal Ben Saddik gezien, die echter niet zal deelnemen. Zal Verhoeven Laidouni aan kunnen, kijk hieronder zijn gevecht met Ben Saddik nog eens.

Sofian Laidouni de onderschatte underdog?

Wat Sofian Laidouni betreft deze trof en versloeg al eerder de teamgenoot van Rico Verhoeven de Roemeen Benny Adegbuyi. De kans bestaat dat deze elkaar weer tegen komen.

Nabil Khachab de gevaarlijke 'tank' met knock-out power

Zonder twijfel is Nabil Khachab een kracht om rekening mee te houden in het toernooi, deze treft Adegbuyi maar kan wel eens voor een grote verrassing zorgen. Hoe ver zal hij komen in het toernooi?

Bahram Rajabzadeh is angstaanjagend

Zonder twijfel is Bahram Rajabzadeh een van de meest gevaarlijke kickboksers binnen Glory. Van oorsprong een licht zwaargewicht heeft deze een reputatie opgebouwd waardoor zijn tegestanders wel twee keer zullen nadenken hem de ruimte te geven in de ring.

Uku Jurjendal de schrik uit het oosten

Dat Uku Jurjendal bergen kan verzetten en reuzen kan verslaan blijkt wel uit zijn winsten tegen Badr Hari en Martin Terpstra. Zonder moeite knokte Jurjendal zich door zijn rivalen heen als een mes door de boter. Bekend om zijn kuit trappen een geduchte vechter die het toernooi op scherp zal zetten.

Tariq 'Cookie' Osaro de stille kracht

Rico Verhoeven verdedigde zijn titel tegen Osaro vorig jaar en overwon. Maar voor Osaro is dit geen nederlaag, ga maar eens tegen de beste kickbokser van Glory in de ring staan. Osaro viel ten prooi aan de strategie van Verhoeven, deze keer zal het anders verlopen volgens de immer nuchtere Osaro. Zal Verhoeven deze keer wel vallen door zijn hand?

Levi Rigters de prince of kickboxing

Een hele eer was het voor Levi Rigters om door Rico Verhoeven als diens opvolger te worden bestempelt. Een zware last op de schouders van de reus maar die hij met trots draagt. Critici zijn van mening dat rigters niet genoeg in huis heeft om de Grand Prix te winnen. Zal hij de doemdenkers anders bewijzen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws