Judo Bond Nederland annuleert noodgedwongen grote events Judo Nieuws
Judo Nieuws

Judo Bond Nederland annuleert noodgedwongen grote events

Judo Bond Nederland annuleert noodgedwongen grote events
Judo Bond Nederland annuleert noodgedwongen grote events

Judo Bond Nederland (JBN) annuleert het NKT en NK senioren 2020 van 26 september. Vanwege de coronapandemie vindt men de risico's te groot.

JBN meldt dat er weinig draagvlak is binnen de achterban: "Diverse districten, regionale trainingscentra en clubs geven aan de risico’s te groot te vinden op verdere verspreiding van het coronavirus,"aldus de JBN. Het NK Judo senioren, wat gepland staat op zaterdag 7 en zondag 8 november 2020 is ook afgelast.

"Ondanks de grote hoeveelheid inschrijvingen van judoka’s. " Ook wordt er aangegeven dat veel judoka’s nog niet optimaal hebben kunnen trainen als gevolg van het trainen in een bubbel. Er is veel ongerustheid over de verspreiding van het virus onder de atleten.

Verantwoordelijkheid

"Bij mogelijke nieuwe besmettingen zullen trainingen mogelijk helemaal stil komen te liggen. Mede op basis van deze adviezen is er overgegaan tot annulering en neemt de JBN zijn verantwoordelijkheid," aldus de bond.

De NK teams -18 op zaterdag 28 november 2020 in Almelo blijft voorlopig op de agenda staan. Wel houdt de JBN een slag om de arm. En houdt het de ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus nauwlettend in de gaten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws