Tjaart Kloosterboer nieuwe directeur topsport Judo Bond Nederland (JBN) Nieuws
Nieuws

Tjaart Kloosterboer nieuwe directeur topsport Judo Bond Nederland (JBN)

Tjaart Kloosterboer nieuwe directeur topsport Judo Bond Nederland (JBN)

Henry Bonnes vertrekt en Kloosterboer neemt het stokje van hem over!

Kloosterboer wordt aangesteld tot en met de Olympische Spelen van 2020 en volgt hiermee Henry Bonnes op de vertrekkend directeur topsport. De afgelopen drie jaar heeft Henry Bonnes heeft deze functie vervuld. Bonnes heeft onder grote druk het centralisatieproces van topsport binnen de JBN geleid. De JBN dankt hem daarvoor aangezien dit geen gemakkelijke taak was.

Tjaart Kloosterboer nieuwe directeur topsport Judo Bond Nederland (JBN)

Veel ervaring in de topsport

Kloosterboer heeft veel ervaring en met hem krijgt de judobond een directeur topsport met veel ervaring. Bij onder andere de schaatsbond heeft hij goed werk verricht. Maar ook bij het Huis van de Sport Groningen en de roeibond heeft hij zijn sporen als, directeur, trainer/coach en bestuurder verdiend. Ook is Kloosterboer auteur van enkele boeken over trainingsleer.

JBN blij met de komst van Kloosterboer

Algemeen directeur Huub Stammes is zeer verheugd met de komst van Kloosterboer naar de JBN. β€œhij zegt, ik heb alle vertrouwen in de capaciteiten van Kloosterboer". "De man is zeer gedreven en weet het beste uit sporters te halen". "Dat is een stimulans die wij kunnen gebruiken. Ik ben er van overtuigd dat hij de topsporters naar grote hoogtes kan tillen om medailles te winnen op de grote titeltoernooien".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws