Wordt ook Fight Cardio instructeur Columns
Columns

Wordt ook Fight Cardio instructeur

Wordt ook Fight Cardio instructeur

Fight Cardio instructeur worden? Meld je aan voor de UFW opleiding!

Wordt ook Fight Cardio instructeur

Als je wilt lesgeven als groepsfitness instructeur in vechtsporttechnieken op opzwepende muziek, dan is deze opleiding precies wat je zoekt. Je leert je klanten door middel van trap-, knie- en stoottechnieken te werken aan hun conditie en spieruithoudingsvermogen. Je bent de perfecte coach en haalt het uiterste uit je klanten, zowel fysiek als mentaal.

Fight Cardio is te vergelijken met het vroegere Tae Bo maar dan 2.0

Fight Cardio is te vergelijken met het vroegere Tae Bo of met Body Combat®, alleen is deze opleiding geheel van deze tijd en wordt freestyle onderwezen. Deze opleiding is ontwikkeld om op te leiden tot groepsfitness Fight Cardio instructeur.

Start nu met de AALO-opleiding Fight Cardio

De AALO-opleiding Fight Cardio is een uitstekende opleiding om freestyle fightlessen te geven, maar is ook een perfecte voorbereiding op lessen KickFun®, Kickbag, Bkick, Bodycombat® en ClubBattle®. Wil jij leren cueën, fightlessen opbouwen en leren coachen? Start dan nu met de AALO-opleiding Fight Cardio.

MELD JE DIRECT AAN:
https://www.aalo.nl/groepsfitness-academie/fight-instructor/

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws