Schrijf en praat mee op Vechtsport Info - Vechtsport Info
Home / Columns / Schrijf en praat mee op Vechtsport Info

Schrijf en praat mee op Vechtsport Info

Mee schrijven op Vechtsportinfo.nl

Wil je graag wat schrijven over je favoriete vechtsport, lokaal vechtsport evenement of vechtsport nieuws (regionaal, landelijk of zelfs internationaal). Dat kan! Bij Vechtsportinfo.nl zijn wij altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen aan onze site. Let wel dit gebeurt op geheel vrijwillige basis, niemand in het Vechtsport-Online.nl wordt betaald, wij doen dit allemaal vrijwillig en met liefde voor de vechtsport. Eventuele inkomsten gaan direct weer terug in de promotie van de site!

Hoe kan je mee schrijven op Vechtsportinfo.nl

Mee schrijven is zeer eenvoudig, al wat je hoeft te doen is je geschreven stuk aan ons te te zenden. Wij zorgen ervoor dat het artikel of nieuws item wordt bekeken en indien nodig op taalfouten etc wordt gecorrigeerd. Let wel het mag geen gekopieerde tekst materiaal zijn die vanaf andere websites is overgenomen dit ivm copyright, zorg dus dat het unieke tekst is. Tip; Google translatie wordt steeds beter dus als je een tekst uit een andere taal vertaald kan deze uniek zijn, maar kan ook al door anderen zo zijn gebruikt. En een tekst moet minimaal 300 woorden bevatten, dit lijkt wellicht veel maar dat valt reuze mee.

Wie kan er mee schrijven

In principe kan iedereen mee schrijven die de vechtsport een warm hart toedraagt, let wel wij zijn een onafhankelijk en neutrale website.Dit houdt in dat wij willen voorkomen dat bepaalde zaken met voorrang worden behandeld of geplaatst. Iedereen, elke vechtsport, vechtsport bond etc kan een plek krijgen op de site. Dit geld ook voor het nieuws, ook onthouden wij ons van politiek, racisme, porno en andere kwalijke zaken. Dit is niet welkom op onze site. Let’s keep it pure!

Beeld materiaal

Als je een artikel of nieuws item wilt brengen, en daar is beeldmateriaal zoals foto’s, posters, en filmpje mee gemoeid zorg er dan voor dat deze rechten vrij zijn. Dit houdt in dat wij graag de bron van het beeldmateriaal willen weten. En of er toestemming is gegeven dit te gebruiken. Dit geldt niet voor zelfgemaakt beeldmateriaal. Bij de foto’s wordt namelijk de bron vermeld.

Anoniem of met je eigen naam

Er zijn diverse bloggers op onze site die danwel onder hun eigen naam of onder een pseudoniem schrijven. Echter als je anoniem wilt bijdragen dan kant dat, dan is alleen je identiteit bij onze redactie bekent. Let wel wij verduidelijken wellicht ten overvloede, wij plaatsen geen haat artikelen etc. Dus wil je bijdragen dan kan dat op een positieve manier!

Waar kan ik over schrijven

Deze vraag is heel simpel te beantwoorden, in principe over alles wat met vechtsporten te maken heeft. Heb je nog vragen of wil je meer weten mail dan naar onze redactie.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page