Op Trainingkamp in Thailand: Waarom niet? Columns
Columns

Op Trainingkamp in Thailand: Waarom niet?

Op Trainingkamp in Thailand: Waarom niet?

Training in Thailand, ervaar het voordeel van de Muay Thai vechters!

Training in Thailand klinkt als een paradijselijk avontuur, maar als je een serieuze beoefenaar of vechter bent, niet alleen een avontuur, het is een must. Het is een plek om een echt perspectief op de sport te krijgen en niet alleen de traditie, maar het is rauwe vorm. Kan je daar zonder leven? Ja. Maar alleen op een beperkte manier.

De Thais hebben altijd een voorliefde voor hun eigen vechters, maar er is een reden waarom Thaise legendes zoals Buakaw en Saenchai het nieuwe ras van vechter continu verslaan, ondanks de omvang en kracht voordelen die hun westerse tegenstanders bezitten.

Zodra je gaat trainen in een trainingskamp in Thailand verandert dit direct hoe je beweegt. Het menselijke brein is bedraad voor modelgedrag, als je een zeer gespannen, stijve stijl hebt in de sportschool waar je traint, is het makkelijk om daar een product te worden. Hetzelfde geldt voor zijn tegenhanger, de technisch getinte, een echte Muay Thai-omgeving zal je leren over rauwe techniek en hoe deze het beste te gebruiken in de parktijk.

Waarom in Thailand trainen?

Want het is het enige dat werkt. Als u in sparring wilt winnen, flitsende technieken wilt gebruiken of als u in een clinch geraakt, gaat uw gastank snel van leeg tot nog leger, u heeft uw eigen kracht tegen u gebruikt, de valkuilen die men zich snel aanleert.

Als u verhalen over het vechten in Thailand tegen Thais de helft van uw grootte hebt gehoord, kunt u daar alles mee doen wat u met u wilt. . . Geloof gewoon dat ze waar zijn. Denk na over het ervaren zijn in de ring zodra u een bescheiden niveau van ervaring bereikt door met echte kanjers te trainen.

Vertrouw me als ik je zeg dat je het liever zou laten gebeuren met een trage snelheid binnen een Thaise sportschool, dan je na een gevecht in de ring behandeld moet worden voor blessures.

Verleden garantie voor de toekomst

Vaak zegt men dat het verleden geen garantie voor de toekomst biedt, is dat met trainen in Thailand ook zo? Nee, in tegendeel volg gerust het spoor van grootheden als een Ramon Dekkers, die zich verder bekwaamden in het kickboksen door met echte Thais te trainen. Ervaar hoe het is om in het land van herkomst te leren over de sport.

Waar te Muay Thai te trainen in Thailand?

Nu vraagt u zich af waar je dan op trainingskamp moet gaan, een simpele zoek opdracht in google zou dit moeten verduidelijken. Echter willen wij het u gemakkelijk maken neem eens een kijkje bij de bovenstaande video van het Muay Thai Training Camp in Thailand (Khongsittha Gym). Wellicht is dit een goede optie als je in het buitenland je gevecht technieken wilt perfectioneren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws