Ernesto Hoost waarschuwt voor de verharding in het kickboksen Columns
Columns

Ernesto Hoost waarschuwt voor de verharding in het kickboksen

Ernesto Hoost waarschuwt voor de verharding in het kickboksen

‘Mister Perfect’, ooit een begenadigd schaker, geeft zijn visie op de huidige situatie van het Kickboksen en waarschuwt voor de verharding die gaande is.

Andy Hug

Koen Scharrenberg komt met een tweeluik over de legendarische Kyokushin-K-1 vechter Andy Hug die hij als geen ander heeft gekend. Scharrenberg zal in iedere editie van FNM de full-contact sporten onder de aandacht brengen.

Bokshistoricus Eric van Oostrom heeft een prachtig verhaal geschreven over de beste Mexicaanse bokser aller tijden: Julio Cesar Chavez, en komt met het tweede deel (slot) over de legendarische bokser Jack Dempsey.

Aanrader voor iedere vechtsportliefhebber

Interviews zijn er verder onder andere met de ‘old school wereldkampioen’ van Vos Gym, Peter Teijsse en de voormalig profvoetballer Orlando Smeekesdie door toptrainer Gert Jan Verbeek na een bizarre jeugd toch nog een mooie toekomst voor zich heeft.

Met de juridische column van Brantjes Advocaten, Bas Willemsen die ‘Creatine’ onder de loep neemt en natuurlijk Bert Kops is FNM nummer 17 weer een aanrader voor iedere vechtsportliefhebber. Word snel abonnee via www.fnm.nu voor maar € 35,- per jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws