Zure verliezer! 'Rot op uit die boksring' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Zure verliezer! 'Rot op uit die boksring' (video)

Zure verliezer! 'Rot op uit die boksring' (video)

George Kambosos Jr. scoorde een enorme overwinning Teofimo Lopez om de nieuwe verenigde lichtgewicht kampioen boksen te worden. Na de wedstrijd die afgelopen nacht plaatsvond, onderbrak Lopez het interview welke Kambosos in de ring had.

De nieuwe kampioen begon beleefd en hartelijk, maar Lopez onderbrak hem om te beweren dat hij de rechtmatige winnaar was. Lopez beweerde zelfs dat hij met 10 tegen 2 gewonnen zou hebben. ,,Je bent een echte kampioen, vergeet de rest…", zei Kambosos voordat hij werd onderbroken door Lopez.

Lul niet ik heb gewonnen

,,Hallo. Een geweldige vechter, maar ik heb vanavond gewonnen. Dat weet iedereen", zei Lopez voordat de menigte hem begon uit te jouwen met boegeroep. ,,De scheidsrechter stak mijn hand op. Ik heb gewonnen vanavond. Het kan me niet schelen wat iemand zegt, yo. Ik heb gewonnen vanavond! Aan het eind van de dag ben ik hier geweest. Ik heb dat gedaan."

Helaas voor Lopes was het publiek het daar niet mee eens en ze lieten hem het refrein van boegeroep horen tijdens diens tirade. Professionals waren ook niet al te aardig voor Lopez en werd hij ook op sociale media voor slechte verliezer uitgemaakt. Zo vond Demond Nicholson dat Lopez beter de kon oprotten uit de ring. Bekijk meer reacties hieronder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws