Zo verslaat Mike Tyson (56) de dood! 'Vechtbeest tot het einde' | video Boks Nieuws
Boks Nieuws

Zo verslaat Mike Tyson (56) de dood! 'Vechtbeest tot het einde' | video

Zo verslaat Mike Tyson (56) de dood! 'Vechtbeest tot het einde' | video

Mike Tyson lijkt zijn boksvaardigheden en snelheid nog niet te hebben verloren. in een nieuwe video laat de 56-jarige oud-bokser zien wellicht nog beter en sneller te kunnen slaan dan ooit.

Slechts enkele weken nadat hij in een rolstoel werd rondgereden en zei snel te zullen sterven, heeft bokslegende Mike Tyson woeste beelden van zichzelf in de ring gedeeld. Met indrukwekkende snelheid en kracht slaat de bokslegende zijn trainer alle kanten op.

Ongelofelijke snelheid en kracht

Tyson, die sinds 2005 officieel met pensioen is, plaatste gisterochtend de clip op Instagram waarin hij op pads slaat met zijn trainer Rafael Cordeiro. De voormalige wereldkampioen zwaargewicht leek fit te zijn terwijl hij tijdens de training stootte, slipte en aanviel, met als onderschrift de clip: 'Roll with the punches'.

De workoutvideo van Tyson heeft meer dan 15.000 reacties gekregen sinds hij werd gedeeld met zijn 19,4 miljoen volgers. Sommige van die berichten zijn van rocksterren, acteurs en medesporters.

'Dit is een 56-jarige man… ik kan dit niet eens doen terwijl ik 28 ben', zei een Instagram-gebruiker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws