πŸŽ₯ Zhilei Zhang verplettert Joe Joyce met verbluffende knock-out tijdens rematch in Wembley Arena Boks Nieuws
Boks Nieuws

πŸŽ₯ Zhilei Zhang verplettert Joe Joyce met verbluffende knock-out tijdens rematch in Wembley Arena

πŸŽ₯ Zhilei Zhang verplettert Joe Joyce met verbluffende knock-out tijdens rematch in Wembley Arena

De boksarena van de Wembley Arena in Londen was vandaag getuige van een adembenemende gebeurtenis toen Zhilei Zhang, Joe Joyce in de derde ronde knock-out sloeg.

Het gevecht was niet zomaar een confrontatie; het ging om het behoud van de WBO 'interim' titel en de blijvende status van verplichte uitdager voor Oleksandr Usyk's WBA, IBF en WBO zwaargewicht wereldtitels. Dit was een rematch van hun gevecht op 15 april 2023, waar Zhang de overwinning claimde.

Vanaf het eerste moment was de spanning voelbaar in de lucht. Joyce, vastbesloten om zijn eer te herstellen, ging agressief de strijd aan met de Chinees. Het duurde niet lang voordat hij zijn krachtige vuistslagen inzette en de druk op Joyce opvoerde. In de derde ronde bereikte het gevecht zijn hoogtepunt toen Zhang met een verwoestende stoot zijn tegenstander Joyce op het canvas deed belanden. Het was een verbluffende knock-out die het publiek versteld deed staan.

Met deze indrukwekkende overwinning behoudt Zhilei Zhang niet alleen zijn WBO 'interim' titel, maar vestigt hij ook zijn positie als de verplichte uitdager voor de felbegeerde wereldtitels in het zwaargewicht. De bokswereld zal nu in spanning afwachten wat de toekomst brengt voor Zhang en of hij de kans zal krijgen om te schitteren tegen Oleksandr Usyk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws