Wladimir Klitschko (44) wil comeback naar het boksen maken Boks Nieuws
Boks Nieuws

Wladimir Klitschko (44) wil comeback naar het boksen maken

Wladimir Klitschko (44) wil comeback naar het boksen maken

Wladimir Klitschko is al vier jaar met pensioen, maar het lijkt er op dat de bokskoning terug wil keren. Maar voordat dit gebeurt wil de Oekraïense bokser er zeker van zijn goed te worden betaald.

De nu 44 jarige Oekraïner Klitschko stopte in augustus 2017 met boksen. Drie maanden na een TKO-verlies in de 11e ronde tegen Anthony Joshua in Wembley.

Dik bedrag

Klitschko, heeft laten doorschemeren dat hij een sensationele terugkeer naar de ring zou kunnen maken. Maar het zou maar liefst £ 75 miljoen kosten om hem uit zijn pensioen te lokken.

,,Weet je wat mensen het leukst vinden om te zien, meer dan wat dan ook in de wereld? EEN COMEBACK! Van mij", zei Klitschko tegen The Sun. Ondanks dat hij over de 40 is, denkt Dr. Steelhammer dat hij het nog steeds kan mengen met de elite van de zwaargewichtdivisie.

Ik kan het nog

,,Ik heb het nog steeds. Kan ik vechten? Ja. Op dit moment houd ik mijn opties open. Er komt geen comeback om terug te komen en een kaak te breken … het is een comeback om een ​​record te breken", aldus de Oekraïner.

Volgens de oudere broer van de voormalige zwaargewicht kampioen, Vitali, is er maar liefst een bod £ 75 miljoen nodig om zijn broer uit pensioen te halen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/topbokser-sergey-kovalev-positief-getest-op-doping/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws