'Walgelijk!' Bokser die Mike Tyson 'KO' sloeg krijgt pak slaag (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Walgelijk!' Bokser die Mike Tyson 'KO' sloeg krijgt pak slaag (video)

'Walgelijk!' Bokser die Mike Tyson 'KO' sloeg krijgt pak slaag (video)

Danny Williams (48) is een Britse professionele bokser. Deze kreeg recentelijk zo'n pak slaag dat er schande van gesproken wordt. Williams is vooral bekend voor het behalen van een knock-out overwinning op Mike Tyson in 2004.

Onlangs verscheen een video van de 48-jarige bokser op een evenement in Keulen, Duitsland. Waar hij in de derde ronde werd gestopt door zwaargewicht, Djuar El Scheich. Deze heeft een record van 15-0, met 14 knock-outs (gaat verder onder Twitter bericht).

Boks promotor Lou DiBella bekritiseert de donkere kant van de sport en de video van Danny Williams, die Mike Tyson ooit knock-out sloeg. Dit zorgde ervoor dat bokspromotor uithaalde op Twitter. ,,Danny Williams blijft maar hersenbeschadiging oplopen", schrijft DiBella.

Schandalig

,,Veroorzaakt door de ongevoeligheid van boksende bloedhandelaren, mogelijk gemaakt door malafide commissies en onverantwoordelijke regelgeving. Dit is de donkere kant van onze sport en het is fucking walgelijk."

In 2020 werd aangekondigd dat Williams met pensioen was gegaan na een verlies tegen de Rus Sergey Kharitonov. Deze smeekte de scheidsrechter om het gevecht met Williams te stoppen. Williams was zo aangeslagen door Kharitonov dat de Rus niet verder wilde boksen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws