'Verkloot het niet!' Boksicoon Fury gewaarschuwd Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Verkloot het niet!' Boksicoon Fury gewaarschuwd

'Verkloot het niet!' Boksicoon Fury gewaarschuwd

De manager van Oleksandr Usyk heeft de aanwezigheid van zijn vechter bevestigd bij Tyson Fury's aanstaande WBC-titelverdediging tegen Derek Chisora ​​in het Tottenham Hotspur Stadium.

Tussen al het commentaar op kaartjes en pay-per-view-prijzen, zal één man vrijwel zeker een plaats op de eerste rang krijgen als Fury voor de derde keer tegenover Chisora staat. Egis Klimas, de manager van Usyk, ging naar de sociale media om 'The Gypsy King' te informeren dat zijn rivaal die avond aanwezig zal zijn.

"We komen op 3 december om je aan te moedigen, zorg ervoor dat je het deze keer niet verpest", schreef Klimas. De boodschap van Klimas duidelijk: win zodat we je kunnen bevechten voor alle titels. Fury zal de WBC-titel op het spel zetten, terwijl Usyk's WBO, IBF en WBA klaar zullen zijn om de puzzel te voltooien als het paar begin 2023 vecht.

Verkloot het niet

Ondanks de mening van veel fans over de matchmaking, is Chisora ​​een zwaargewicht die alles in de ring laat. Totdat de laatste bel gaat, of dat nu na één ronde of twaalf is zal het gevecht spannend zijn. De extra druk van de Oekraïense kampioen die aanwezig zal zijn, kan dit Fury op de proef stellen. Maar omdat hij weet hoe hij werkt, is de kans groter dat hij erop gedijt.

Wat Usyk betreft, het zal hem de kans geven om te zien hoe zijn toekomstige danspartner omgaat met een voormalige tegenstander in Chisora. Usyk behaalde in oktober 2020 een beslissingsoverwinning op de uitdager. In wat een vroege test was in een nieuwe gewichtsklasse, ging hij goed om met een meedogenloze maar vermoeiende Chisora.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws