Uitdager Romero 'KO' geslagen tussen touwen boksring door kampioen Davis Boks Nieuws
Boks Nieuws

Uitdager Romero 'KO' geslagen tussen touwen boksring door kampioen Davis

Uitdager Romero 'KO' geslagen tussen touwen boksring door kampioen Davis

Gervonta Davis leek geïrriteerd genoeg door al het praten van Rolando Romero om hem tijdens hun weging lichtjes van het podium te duwen. Hij sloeg Romero afgelopen nacht een stuk harder. Davis toonde zijn knock-out kracht en behield zijn lichtgewicht titel, met het stoppen van Romero in de zesde ronde.

Gervonta Davis landde een verpletterende linkerhoek in de buurt van de hoek en Romero viel voorover in de touwen. Hij worstelde en stond op, maar wankelde en scheidsrechter David Fields maakte een einde aan het gevecht.

Schietpartij

,Het gekke is dat ik het niet eens zo hard heb stoten. Hij liep er gewoon tegenaan", zei Davis na de wedstrijd. Davis (27-0, 25 KO's) moest in zijn laatste overwinning voor de tweede keer in zijn carrière tot het uiterste gaan.

Het gevecht werd overschaduwd door een schietpartij. Het publiek probeerde in paniek weg te vluchten en baande zich een weg uit de arena. Echter bleek er buiten een gewapende man rond te lopen, waardoor de fans rechtsomkeert maakte en elkaar overlopen om weer binnen te komen. Lees hier meer...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws