Tyson Fury bewijst: Als een bokser wil kan hij tegen iedereen in de ring staan Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury bewijst: Als een bokser wil kan hij tegen iedereen in de ring staan

Tyson Fury bewijst: Als een bokser wil kan hij tegen iedereen in de ring staan

Geef de fans wat zij willen

Iedereen begrijpt dat wanneer een bokser zijn terugkeer naar de ring maakt met een groot gevecht in het verschiet deze eerst een paar opwarm rondjes wil draaien. Maar dat kan toch ook met sparren bereikt worden horen wij u denken, ja dat kan maar vergeet de commerciële belangen niet. Het was de tweede partij afgelopen zaterdag van Fury tegen Francesco Pianeta (35-5-1, 21 KOs), na zijn terugkomst na een lange afwezigheid. Op zich is Pianeta een bokser met een goed record, maar toch leek de partij vanaf begin in het voordeel van Fury te zijn. Willen fans dit zien, of gelijk een match tussen twee echte kampioenen?

Deontay Wilder

De volgende tegenstander van Tyson Fury, de Amerikaanse bokser Deontay Wilder was ook aanwezig in het publiek. Er was van te voren bekend gemaakt dat hij Fury zou uitdagen als deze zijn partij tegen Pianeta zou winnen. Een en een is twee want Wilder kwam niet voor niets, hoe gek zou het ook zijn als hij daar voor spek en bonen aan de ring had gezeten. De face to face uitdaging werd gedaan in de ring en Tyson fury maakte op zijn geheel eigen wijze duidelijk wat hij met Wilder van plan is, "I am going to knock you the fuck out" op zijn excentrieke pikey's dialect.

Titanen gevecht

Het aanstaande gevecht tussen Fury en Wilder zal van een heel ander kaliber zijn, immers staan dan twee top zwaargewicht boksers tegenover elkaar in de ring. Naar verluidt zal het gevecht in Amerika plaats gaan vinden en zullen beide boksers een grote som geld aan hun toch al goed gevulde spaarpotten kunnen toevoegen. Wilder had zijn pijlen gericht op Anthony Joshua maar de onderhandelingen stokten, Fury stapte in en het gevecht werd gemaakt.

Fury mag dan wel Wilder met een knockout naar dromenland willen helpen maar of dit zo makkelijk zal zijn? "Ik kan niet wachten om met je te vechten, want ik ga je knock-out meppen. Dit beloof ik je." Elk slachtoffer dat in de ring is gestapt, heb ik op een verwoestende manier knock-out geslagen, je zult de ervaring voelen, hoe het voelt om geraakt te worden door de 'Bronze Bomber. " Aldus Wilder tegen Fury. Hoe het ook zij er staat een mooie bokspartij gepland die veel bekijks zal trekken. En eens te meer een bewijs dat als een bokser wil het gevecht gemaakt wordt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws