'Tyson en Jones mogen elkaar toch knock-out slaan' Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Tyson en Jones mogen elkaar toch knock-out slaan'

'Tyson en Jones mogen elkaar toch knock-out slaan'
'Tyson en Jones mogen elkaar toch knock-out slaan'

Mike Tyson en Roy Jones Jr. mogen voor een knock-out gaan. Zo zegt promotor Triller. Er kan zelfs op gewed worden.

Deze zaterdag zullen Mike Tyson en Roy Jones Jr. elkaar bevechten in de boksring. Sinds de eerste geruchten omtrent het gevecht is er flink gesteggeld over de regels. Wat mag wel en wat mag niet. Een knock-out was uit den boze. Tot vandaag. Want volgens de promotor van het event Triller. Is dat nu anders.

Niks oefenwedstrijd maar knallen

Dinsdag kwam de CSAC met een verklaring. En zei dat het in wezen moeilijk is om boksen. Waarbij geen van beide mannen voor de knock-out mag gaan. En er geen winnaar zou worden uitgeroepen. Echter is het wel en oefenwedstrijd. Maar nemen Tyson en Jones het serieus. En zien het als een gewone wedstrijd.

Ryan Kavanaugh mede-eigenaar van Triller. Heeft een verklaring afgegeven waarin hij zegt dat een knock-out zou mogen vallen. ,,Weet dat er enkele valse geruchten de ronde doen, dus voor de duidelijkheid. De WBC jureert het gevecht. Er kan een knock-out zijn en er zal één winnaar zijn. Iedereen die zegt dat er geen jurering of geen winnaar is. Begrijpt de regels niet of heeft zijn eigen agenda", zegt Kavanaugh.

Geld verdienen

Ook kan er flink worden ingezet op de bokswedstrijd. ,,Zonder twijfel 100 procent. DraftKings is de gokpartner en neemt weddenschappen aan op de wedstrijd. Het enige verschil is het gevecht. De handschoenen zijn 12 ounce. Er zijn acht ronden en de ronden zijn twee minuten in plaats van drie. Dat is het", zei Kavanaugh in de verklaring.

Dit is duidelijk goed nieuws voor vechtsport fans. Aangezien velen teleurgesteld waren door het nieuws dat geen van beide mannen voor de KO kon gaan. En weddenschappen niet waren toegestaan. Er valt veel geld te verdienen met inzetten. De verklaring van Triller zou alleen maar moeten bijdragen aan de opwinding van de wedstrijd van zaterdag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws