Tiener slaat volwassen straatvechter onderuit! 'Geen kans' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tiener slaat volwassen straatvechter onderuit! 'Geen kans' (video)

Tiener slaat volwassen straatvechter onderuit! 'Geen kans' (video)

Straatvechters staan er om bekend gemene trucjes in hun arsenaal te hebben. Maar wat gebeurt er als je deze niet mag gebruiken in de ring. Dat ondervond een volwassen straatknokker die er flink van langs kreeg van een amateur tiener bokser.

We zien ze wel vaker de uitdagers die denken in een ring net zo goed te kunnen vechten als op straat. Onderschat echter nooit staartvechters want daar zitten echt wel krachtpatsers onder. De man in de video dacht ook wel even te kunnen winnen van de jonge bokser.

Dat had hij dus mis want de jongen liet hem alle hoeken van de boksring zien. Gelukkig voor de straatvechter droegen beide bescherming want hij kreeg er flink van langs. Zo werd hij door de touwen gemept.

Toch is het op straat vaak anders en kan het verkeerd aflopen. Maar deze bokspartij konden wij wel waarderen. En de straatvechter... Deze denkt vast nog een keer na voordat hij een tiener uitdaagt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws