'Suck my d*ck!' Boksicoon Fury haalt uit naar rivaal en blijft met pensioen Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Suck my d*ck!' Boksicoon Fury haalt uit naar rivaal en blijft met pensioen

'Suck my d*ck!' Boksicoon Fury haalt uit naar rivaal en blijft met pensioen

Tyson Fury blijft met pensioen, maar wil de WBC-titel niet afgeven. Het Britse boksicoon zegt een jaar te hebben gekregen om na te denken. Dat zal hij doen ook, geen gevecht ook niet met Anthony Joshua die hij een grote sukkel noemt zal hem terug lokken.

Dat Tyson Fury niet op zijn mondje gevallen is dat weet inmiddels de hele bokswereld. In zijn vaak pikante uitspraken spaart hij niemand en zijn rivalen zijn niet veilig voor zijn commentaar. Zo ook Anthony Joshua. ,,Dat is een body-builder geen bokser. Die kan mij nog niet eens verslaan met een honkbalknuppel als ik lig te slapen", zegt Fury. ,,Joshua is een grote sukkel."

,,Ik ben helemaal klaar van het krijgen van een klap in het gezicht voor een paar pond. Ik heb genoeg geld, heb nog steeds controle over mijn hersens en mijzelf", zei Tyson Fury tegen iFL TV over zijn beslissing om te stoppen met boksen.

,,Ik heb] zes kinderen en een vrouw om voor te zorgen. Dus als iemand me daarvoor wil bekritiseren, kunnen ze in principe aan mijn lul gaan zuigen, "vervolgde Fury, als afsluiter waarom hij niet geïnteresseerd is in het maken van een comeback.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws