Sterkste man in bokswedstrijd: 'Stoten trilde door mijn boksschoenen' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Sterkste man in bokswedstrijd: 'Stoten trilde door mijn boksschoenen' (video)

Sterkste man in bokswedstrijd: 'Stoten trilde door mijn boksschoenen' (video)

Steven Ward zegt dat een van Hafthor Bjornsson's stoten hem in zijn boksschoenen deed schudden. Ward en Bjornsson stonden vrijdag tegenover elkaar in een demo bokswedstrijd.

Hafthor Björnsson, de kampioen van de sterkste man ter wereld van 2018, heeft officieel deelgenomen aan zijn eerste bokswedstrijd. Vrijdag stond de reus in een oefenwedstrijd tegenover Steven "Quiet Man" Ward.

Het gevecht vond plaats op 15 januari 2021 in Dubai, maar werd gratis gestreamd op 16 januari 2021. Omdat dit een demo was, werd geen van beide mannen uitgeroepen tot winnaar of verliezer.

Geweldenaar

Dit was gewoon een showcase van de vaardigheden van beide mannen, hoewel alle ogen voor deze op Björnsson waren gericht. Overigens zal Björnsson later dit jaar in een echte bokswedstrijd de handschoenen opnemen tegen mede sterkste man de Brit Eddie Hall.

Ook al was het niet voor het Eggie, toch was Ward onder de indruk van de stootkracht van Björnsson. ,,De stoten trilde door mijn boksschoenen. Het leek wel of het wachten was tot ik gelanceerd zou worden", zei Ward zichtbaar onder de indruk over Björnsson.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/oud-rivaal-waarschuwt-mike-tysondoe-het-niet/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws