Scheids te snel! 'KO' gemepte Holyfield (58) niet blij Boks Nieuws
Boks Nieuws

Scheids te snel! 'KO' gemepte Holyfield (58) niet blij

Scheids te snel! 'KO' gemepte Holyfield (58) niet blij

Evander Holyfield zegt dat scheidsrechter een slechte beslissing heeft genomen in zijn wedstrijd met Vitor Belfort. Ook wil hij nog steeds tegen Mike Tyson vechten. Afgelopen nacht werd Holyfield knock-out geslagen in Miami, Florida.

Bokslegende Holyfield keerde afgelopen nacht terug naar de boksring voor een zwaargewicht gevecht met MMA-superster Vitor Belfort. Holyfield, die nu 58 jaar oud is, had niet meer gevochten sinds 2011. Hoewel veel mensen, waaronder leden van zijn familie, hun bezorgdheid uitten over de terugkeer naar het boksen, bleef Holyfield erop vertrouwen dat hij goed zou presteren.

De wedstrijd tussen Holyfield en Belfort bleek een kortstondige en zeer eenzijdige wedstrijd te zijn. Belfort toonde agressie en stopte niet met het uitdelen van zware stoten, totdat de scheidsrechter tussenbeide kwam om de bokslegende genadig te redden.

Mike Tyson

Van zijn kant heeft Holyfield niet het gevoel een eerlijke kans heeft gekregen. De bokslegende suggereerde dat hij "niet gewond was" en dat de scheidsrechter een "slechte beslissing" nam en de wedstrijd te vroeg stopte. ,,Hij had mij moeten laten doorgaan", zei tijdens zijn interview na het gevecht.

Holyfield sprak ook zijn wens uit om nog een gevecht met Mike Tyson te hebben. ,,Ik ben klaar voor Mike, verlies of niet", aldus Holyfield die wellicht de kritiek serieus moet nemen en de handdoek in de ring gooien voor hij zwaar gewond wordt menen critici.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws