Ryan Garcia zal eerst Devin Haney onder ogen moeten zien Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ryan Garcia zal eerst Devin Haney onder ogen moeten zien

Ryan Garcia zal eerst Devin Haney onder ogen moeten zien

WBC-president Mauricio Sulaiman heeft bevestigd dat ze de komende dagen de boswedstrijd tussen Devin Haney en Ryan Garcia gaan opzetten.

President Sulaiman zegt dat ze Garcia een beetje tijd zullen geven om zijn overwinning op Luke Campbell in Ale rust te kunnen vieren. Daarna zal de WBC de voorstellen versturen om de onderhandelingen te starten.

Garcia verraste vriend en vijand door de Brit Campbell knock-out te slaan met een leverstoot. Dit nadat Garcia hard was neergegaan in de tweede ronde. De bokser herpakte zich en kwam sterk terug.

Onderhandelen

Ook heeft Garcia interesse getoond om Gervonta Davis te bevechten. Het jonge talent dreigt om niet lang werk te maken tegen Davis. Echter zijn critici van menig dat Davis een halte te ver is voor Garcia.

Wanneer Garcia en Haney elkaar zullen treffen is niet bekend. eerst zullen de voorwaarden voor het gevecht goed uit onderhandeld moeten worden.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/tyson-fury-lacht-anthony-joshua-uit-allemaal-gebakken-lucht/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws