'Ryan Garcia gaat iedereen vernietigen in de lichtgewicht divisie' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ryan Garcia gaat iedereen vernietigen in de lichtgewicht divisie' (video)

'Ryan Garcia gaat iedereen vernietigen in de lichtgewicht divisie' (video)

Oscar De La Hoya is enthousiast over de grote overwinning van Ryan Garcia op Luke Campbell. Afgelopen nacht sloeg Garcia de Brit tegen de vlakte met een leverstoot.

De overwinning van Garcia stemt bokspromotor en voormalig topbokser Oscar De La Hoya positief. Ryan Garcia pakte de grootste overwinning uit zijn carrière. Met de winst op de populaire 22-jarige Campbell, vestigde Garcia zich als een groot gevaar voor de lichtgewicht divisie.

Indrukwekkend

De Amerikaan stopte Campbell met een bodyshot in de 7e ronde. Maar wat indrukwekkender is, Garcia moest ook eerder in de wedstrijd een knockdown overleven.

,,Hij (Garcia) deed wat elke grote kampioen doet. Meteen weer opstaan. Vooral van een echte vicieuze rechtse hoek, was het een heftige rechtse", zegt De La Hoya.

Vernietigen

Als het succes doorzet, zou het Garcia's eerste poging zijn om een ​​echte titel te behalen. ,,Ja, we kunnen dat mogelijk zien gebeuren als we er klaar voor zijn, als Ryan er klaar voor is. Maar hij zal iedereen vernietigen die op zijn weg komt. "

De La Hoya en Garcia hebben niet de perfecte werkrelatie. Waarbij de promotor en bokser in het verleden meerdere keren in het openbaar met elkaar botsten. De volgende tegstander van Garcia staat al klaar in de vorm van Devin Haney. Deze daagde Garcia meteen uit via social media.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/ryan-garcia-22-boekt-vernietigende-overwinning-op-luke-campbell-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws