Ryan Garcia (22) boekt vernietigende overwinning op Luke Campbell (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ryan Garcia (22) boekt vernietigende overwinning op Luke Campbell (video)

Ryan Garcia (22) boekt vernietigende overwinning op Luke Campbell (video)

Ryan Garcia boekte vandaag een vernietigende overwinning op Luke Campbellen verovert de interim WBA lichtgewicht wereldtitel.

De Amerikaan Ryan Garcia veroverde het tussentijdse WBC Lightweight Championship met een knock-out in de zevende ronde tegen Luke Campbell. De bokser het Verenigd Koninkrijk werd uitgeschakeld via een stevige leverstoot.

En zitten maar

Het gevecht in het American Airlines Center in Dallas, Texas werd gestopt om 1:58 van de eerder genoemde ronde. Het gevecht werd exclusief live gestreamd op DAZN in meer dan 200 landen en gebieden, waaronder de VS, Mexico en het VK.

Het gevecht tegen Campbell was voor de Amerikaan de grootste test tot nu toe. De Brit slaagde er in de tweede ronde in om Garcia neer te slaan. Deze overleefde echter en kwam vooruit vechtend terug.

Het jaar van Ryan Garcia

In de zevende ronde was het de Brit die het onderspit moest delven. Na de wedstrijd zei Oscar De La Hoya, voorzitter en CEO van Golden Boy: ,,Iedereen in de lichtgewicht divisie moet zichzelf scherp houden. 2021 wordt het jaar van Ryan García. "

Verwacht wordt dat het volgende gevecht van Garcia tegen Devin Haney zal zijn. Deze daagde vrijwel direct Garcia uit.

? LEES OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/is-rico-net-zon-kijkcijferkanon-als-badr/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws