Ruiz verwacht gevecht met Wilder: 'Ik zal hem verslaan' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ruiz verwacht gevecht met Wilder: 'Ik zal hem verslaan'

Ruiz verwacht gevecht met Wilder: 'Ik zal hem verslaan'

De Mexicaans-Amerikaanse bokser deed zijn uitspraken tijdens The Last Stand Podcast met Brian Custer. Wilder was de WBC-kampioen van januari 2015 tot februari 2020, toen hij zijn titel verloor van Tyson Fury via knock-out. Wilder onderging vorige maand hetzelfde lot tegen Fury in hun derde gevecht (Lees verder onder video).

,,Ik vond dat een geweldig gevecht. Ze gingen heen en weer en ik wist niet wie er zou winnen", zei Ruiz. 'Deontay, hij heeft het hart van een leeuw. Hij wil niet opgeven en blijft komen. Hij bleef opstaan, vallen en opstaan. Het was geen geweldig gevecht. Petje af voor Tyson Fury. Hij deed zijn ding."

Ik wil wel

Toen Ruiz werd gevraagd of Fury op dit moment de beste zwaargewicht vechter ter wereld is, zei de Mexicaanse ster. ,,Daar ben ik het mee eens." Over een gevecht met Wilder zegt Ruiz; ,,Ik denk dat dat een geweldig gevecht zou zijn. We maken allebei deel uit van hetzelfde team. Ik zou het niet erg vinden om met hem in de ring te komen, en ik heb het gevoel dat ik hem kan verslaan. We moeten ermee aan de slag."

Ruiz (34-2, 22 KO's) en Wilder (42-2-1, 41 KO's) waren allebei kampioen van juni tot december 2019. Ruiz verzamelde de WBA-, WBO-, IBF- en IBO-titels nadat hij Anthony op schokkende wijze had uitgeschakeld Joshua. Hij slaagde er zes maanden later niet in om de titels te verdedigen tegen Joshua en verloor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws