ROY JONES SPIJT VAN MIKE TYSON WEDSTRIJD: 'Dit gaat fout' Boks Nieuws
Boks Nieuws

ROY JONES SPIJT VAN MIKE TYSON WEDSTRIJD: 'Dit gaat fout'

ROY JONES SPIJT VAN MIKE TYSON WEDSTRIJD: 'Dit gaat fout'
ROY JONES SPIJT VAN MIKE TYSON WEDSTRIJD: 'Dit gaat fout'

De terugkeer van Mike Tyson naar het boksen in november zou een oefenwedstrijd moeten zijn. Maar tegenstander Roy Jones Jr. is bang dat hij een fout heeft gemaakt.

Jones Jr is ongerust over het verloop van de wedstrijd. Mike Tyson neemt de zaak erg serieus en zegt ondanks dat het een demo gevecht is op zoek te gaan naar een knock-out. Directeur van CSAC, Andy Foster zegt dat het gevecht tussen de twee legendarische vechters er niet om gaat "elkaars kop eraf te slaan".

"Ik wil niet dat mensen gewond raken. Ze kennen de deal, ”zei Foster destijds. Maar Jones lijkt zich zorgen te maken dat Tyson dit niet heeft meegekregen en vertelde Sky Sports, dat hij misschien een 'fout' heeft gemaakt.

Pijn doen

“Hij is nog steeds Mike Tyson, hij is nog steeds een van de sterkste, meest explosieve mensen die ooit in een boksring hebben gestaan. Ik heb in ieder geval een fout gemaakt door met hem in zee te gaan. Hij is de grotere man, hij is de explosieve man, ”zei Jones Jr.

Jones 'vrees' volgt op opmerkingen die Tyson vorige maand maakte, waarin hij de wedstrijd een "zoek en vernietig" noemde. "Dit is zoeken en vernietigen, en ik kijk er naar uit om mijn glorie te heroveren", vertelde Tyson aan TMZ Sports. "Het vechtspel is waar ik voor ga en mensen pijn doen is waar ik voor ga."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws