'Reteslecht'! Anthony Joshua sloopt boksmachine  (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Reteslecht'! Anthony Joshua sloopt boksmachine (video)

'Reteslecht'! Anthony Joshua sloopt boksmachine  (video)

Anthony Joshua voormalig wereldkampioen zwaargewicht, heeft een enorme score behaald op de boksmachine tijdens een recent uitje. Maar hij kon nog steeds niet voorbij het record van aartsrivaal Tyson Fury komen.

Boksicoon Joshua sloeg een DAZN-boksmachine kapot met een stevige linkerhoek, maar kon Tyson Fury's ongelooflijke hoge score van 993 nog steeds niet evenaren. De voormalige wereldkampioen zwaargewicht staat bekend als een van de beste boksers ter wereld. Hij heeft tijdens zijn carrière onder meer Wladimir Klitschko en Dillian Whyte uitgeschakeld.

Slechte score

Hij had een relatief laag aantal van slechts 848 gescoord tijdens een optreden op de Graham Norton Show in 2017. Die weer opdook toen Tyson en toen jongere broer Tommy allebei hoger scoorden. Tyson brak zijn eigen record en behaalde een enorme score van 993.

Het werd nog erger voor Joshua's ego toen Tommy, een lichtgewicht, 949 op dezelfde machine sloeg. Nu is Joshua de uitdaging van de DAZN Boxing Show aangegaan, die beter gekalibreerd lijkt te zijn dan die van Norton.

Hij landde een enorme 965 en brak het record dat op het scherm wordt weergegeven als 960, wat hem een ​​voorsprong zou geven op de jongere Fury, hoewel hij toegaf teleurgesteld te zijn over het resultaat zei hij: "Ik kan niet geloven dat het niet naar 999 is gegaan, reteslecht."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws