Rematch! McGregor zegt 'JA' tegen Mayweather bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Rematch! McGregor zegt 'JA' tegen Mayweather bokswedstrijd

Rematch! McGregor zegt 'JA' tegen Mayweather bokswedstrijd

Conor McGregor en Floyd Mayweather zullen voor de tweede keer met elkaar de boksring instappen. Er zouden gesprekken gaande zijn en McGregor zegt alvast ja tegen Mayweather.

Het eerste gevecht in 2017 tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather leverde miljoenen op. Het lijkt er op dat de twee vechter uit zijn dir record te verbreken. Inmiddels is de Ier naast Mayweather gestegen tot grote hoogten in de vechtsportwereld.

Fighthype meldt Hall of Fame-legende Mayweather en UFC-ster McGregor momenteel in gesprek zijn voor een mogelijke rematch. McGregor bevestigde het nieuws virtueel zelf toen hij onlangs op sociale media een foto van hun epische eerste gevecht plaatste met het bijschrift "Ik accepteer".

Miljoenen gevecht

De eerste keer dat ze tegenover elkaar stonden was bijna 5 jaar geleden op 26 augustus 2017, toen Mayweather een 10e ronde TKO overwinning scoorde in het laatste gevecht van zijn professionele bokscarrière.

Die strijd genereerde 4,3 miljoen binnenlandse pay-per-view-aankopen (wat nog steeds de op één na grootste aller tijden is) en meer dan $ 600 miljoen aan totale inkomsten. Volgens onze bronnen zou Mayweather nog een 9-cijferige betaaldag in de wacht slepen als de twee partijen het eens kunnen worden. Wordt vervolgd....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws