'Overdosis cocaïne!' Conor McGregor rivaal wil gevecht voor Ier kapot gaat Nieuws
Nieuws

'Overdosis cocaïne!' Conor McGregor rivaal wil gevecht voor Ier kapot gaat

'Overdosis cocaïne!' Conor McGregor rivaal wil gevecht voor Ier kapot gaat

UFC-ster Jorge Masvidal roept al jaren op tot een gevecht tegen Conor McGregor. En net als vele anderen die het geld willen dat daarbij hoort. UFC-baas Dana White schoot het idee al af, maar dat weerhield Masvidal er niet van om te blijven vragen.

Drie jaar na zijn uitdagingen, blijft Masvidal enthousiast om ergens in de nabije toekomst tegen "The Notorious" te vechten. En zoals hij Adam Catterall en Nick Peet voor de Blockparty-podcast vertelde, wil hij dat het zo snel mogelijk gebeurt, gezien McGregors reputatie van decadentie.

,,Voordat deze man een overdosis cocaïne krijgt, kapot gaat en het gevecht nooit plaatsvindt, kan ik al dat gemakkelijke geld verdienen", zei Masvidal. ,,Ik wil gewoon Conors gezicht breken."

Ik breek hem

"Laten we dat salaris krijgen, laten we dat uit de weg ruimen. Verkoop de meeste pay-per-views ooit voordat deze man zichzelf of iemand anders kwaad doet, en ik zal gewoon, zoals, boem! Haal die cheque heel snel, want ik heb kinderen en ik heb het geld nodig."

,,We gaan de fans een verdomd bloedig gevecht geven als dat mislukt. Ik denk dat iedereen heel blij zal zijn met dat gevecht, dus het is een gevecht dat ik graag zou willen maken."

Masvidal vocht voor het laatst op UFC 272 tegen Colby Covington en verloor via unaniem besluit. Hij nam echter wel een bonus van $ 50.000 mee naar huis voor Fight of the Night.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws