'Overdosis cocaïne!' Conor McGregor rivaal wil gevecht voor Ier kapot gaat
Home / Nieuws / ‘Overdosis cocaïne!’ Conor McGregor rivaal wil gevecht voor Ier kapot gaat

‘Overdosis cocaïne!’ Conor McGregor rivaal wil gevecht voor Ier kapot gaat

Conor McGregor ligt nog steeds in het vizier van rivaal Jorge Masvidal die vist naar een gevecht tegen de Ier. Maar Masvidal heeft haast want volgen hem gebruikt McGregor cocaïne en wil hij de kooi in voordat deze eraan kapot gaat.

UFC-ster Jorge Masvidal roept al jaren op tot een gevecht tegen Conor McGregor. En net als vele anderen die het geld willen dat daarbij hoort. UFC-baas Dana White schoot het idee al af, maar dat weerhield Masvidal er niet van om te blijven vragen.

Drie jaar na zijn uitdagingen, blijft Masvidal enthousiast om ergens in de nabije toekomst tegen “The Notorious” te vechten. En zoals hij Adam Catterall en Nick Peet voor de Blockparty-podcast vertelde, wil hij dat het zo snel mogelijk gebeurt, gezien McGregors reputatie van decadentie.

,,Voordat deze man een overdosis cocaïne krijgt, kapot gaat en het gevecht nooit plaatsvindt, kan ik al dat gemakkelijke geld verdienen”, zei Masvidal. ,,Ik wil gewoon Conors gezicht breken.”

Ik breek hem

“Laten we dat salaris krijgen, laten we dat uit de weg ruimen. Verkoop de meeste pay-per-views ooit voordat deze man zichzelf of iemand anders kwaad doet, en ik zal gewoon, zoals, boem! Haal die cheque heel snel, want ik heb kinderen en ik heb het geld nodig.”

,,We gaan de fans een verdomd bloedig gevecht geven als dat mislukt. Ik denk dat iedereen heel blij zal zijn met dat gevecht, dus het is een gevecht dat ik graag zou willen maken.”

Masvidal vocht voor het laatst op UFC 272 tegen Colby Covington en verloor via unaniem besluit. Hij nam echter wel een bonus van $ 50.000 mee naar huis voor Fight of the Night.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page