Rapper KSI slaat 2 man knock-out! 'Drukt op en gaat plat op zijn bek' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Rapper KSI slaat 2 man knock-out! 'Drukt op en gaat plat op zijn bek' (video)

Rapper KSI slaat 2 man knock-out! 'Drukt op en gaat plat op zijn bek' (video)

KSI won zijn twee gevechten na het stoppen van rap rivaal Swarmz en Luis Alcaraz Pineda op dezelfde avond vandaag in de O2 Arena in Londen. De Youtube Ster en rapper deed tussen de rondes door opdruk oefeningen. Deen the Great maakte een salto en ging plat op zijn bek.

Populaire YouTuber en rapper KSI presteerde het op één avond twee verschillende tegenstanders te verslaan in het boksen. KSI is 3-0 als professionele bokser, nadat hij in november 2019 mede-influencer Logan Paul versloeg via split decision.

Daarvoor was hij 1-0-1 als amateur-bokser, waarbij hij Joe Weller uitschakelde en vervolgens vocht voor een unanieme overwinning in zijn eerste wedstrijd met Paul. Swarmz, een Britse rapper, maakt zijn professionele boksdebuut. Maar ging knock-out op 0:28 in ronde 2.

Luis Alcaraz Pineda, een bokser die uit Mexico vecht, is 2-6 als professional na zijn verlies tegen KSI. De Mexicaan gaf op na een stevig pak klopt van KSI, zijn nederlaag kwam op 0:54 in ronde 3.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws