Oleksandr Usyk vs Daniel Dubois live hier te zien op 26 augustus 2023 Boks Nieuws
Boks Nieuws

Oleksandr Usyk vs Daniel Dubois live hier te zien op 26 augustus 2023

Oleksandr Usyk vs Daniel Dubois live hier te zien op 26 augustus 2023

Oleksandr Usyk en Daniel Dubois zullen de strijd met elkaar aangaan en dit spektakel is exclusief te volgen via AD.nl op 26 augustus vanaf 19:00 uur.

De bokswereld staat in vuur en vlam, want aankomende zaterdag staat een episch gevecht om de wereldtitel in het zwaargewicht op het programma. De Oekraïense bokser, Oleksandr Usyk, zal zijn wereldtitel verdedigen in het prachtige Poolse Wroclaw.

De spannende gevechten beginnen vanaf 19.00 uur en culmineren in het hoofdgevecht tussen deze twee titanen. Het is een kans voor boksfans om de intensiteit en opwinding van wereldklasse boksen rechtstreeks vanuit hun huiskamers mee te maken.

 Oleksandr Usyk tegen Daniel Dubois kijken doe je hier

Usyk veroverde de wereldtitel in het zwaargewicht op 25 september 2021 door niemand minder dan Anthony Joshua te verslaan. Sinds die gedenkwaardige dag heeft hij de bokswereld verbaasd door maar liefst vier kampioensgordels in zijn bezit te hebben: WBA, IBF, WBO en IBO. Zelfs een rematch met Joshua in mei 2022 kon Usyk niet stoppen, en hij ging er opnieuw als winnaar vandoor.

Dit keer daagt Daniel Dubois hem uit voor de felbegeerde titel. Dubois, afkomstig uit Groot-Brittannië, heeft negentien van zijn twintig gevechten gewonnen en is vastbesloten om geschiedenis te schrijven.

Sensatie en spektakel

Het hoogtepunt van de avond, het gevecht tussen Usyk en Dubois, staat gepland voor rond 23.00 uur. Boksliefhebbers zullen echter al vanaf 19.00 uur worden vermaakt, want naast het hoofdgevecht zijn er ook spannende voorprogrammagevechten gepland. Denys Berinchyk en Anthony Yigit, Hamzah Sheeraz en Dmytro Mytrofanov, en Oleksandr Solomennikov en Konrad Czajkowski zullen de arena betreden om hun vaardigheden te tonen.

Zorg ervoor dat je klaar bent om dit onvergetelijke evenement te volgen. Als je nog geen abonnee bent, is dit het perfecte moment om een (digitaal) abonnement af te sluiten op AD.nl. Hierdoor kun je niet alleen het aankomende boksspektakel bekijken, maar ook toegang krijgen tot een schat aan andere live sportwedstrijden.

Mis deze kans niet om getuige te zijn van een van de meest verwachte boksevenementen van het jaar. Sluit je aan bij de spanning, de sensatie en het spektakel terwijl Usyk en Dubois de strijd aangaan voor de wereldtitel in het zwaargewicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws