🎥 Noodgeval! Vechter stort in elkaar en raakt in coma na vieren winst bareknuckle wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Noodgeval! Vechter stort in elkaar en raakt in coma na vieren winst bareknuckle wedstrijd

🎥 Noodgeval! Vechter stort in elkaar en raakt in coma na vieren winst bareknuckle wedstrijd

In een zorgwekkende wending van gebeurtenissen is vechter Daniil Bridov na zijn overwinning in een bare knuckle gevecht bij Hardcore FC gisteren het bewustzijn verloren. Bridov, die de strijd in de ring had gewonnen, stortte ineen tijdens de vieren van de winst.

Het incident vond plaats kort nadat de scheidsrechter de hand van Bridov had opgestoken als winnaar. Medisch personeel was snel ter plaatse om hulp te verlenen. De situatie werd door toeschouwers en fans als angstaanjagend beschreven.

Risico's Bare Knuckle boksen blootgelegd na incident Bridov

De organisatie van Hardcore FC heeft nog geen officiële verklaring afgegeven over de gezondheidstoestand van Bridov. Geruchten gaan echter dat Bridov hersenletsel of een bloeding in zijn hersenen zou hebben opgelopen en in comateuze toestand zou verkeren. Dit is niet bevestigd door medici.

Fans van Bridov een Russische prof bokser met 11 gevechten en 6 knock-out overwinningen, wachten met spanning op meer nieuws over zijn toestand en hopen op een spoedig en volledig herstel voor de vechter. Dit voorval benadrukt de inherente risico's verbonden aan de blote vuist bokssport en de noodzaak van streng medische toezicht, volgens critici.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws