Niet Schrikken! Boksicoon Mayweather uit pensioen voor dit absurde bedrag Boks Nieuws
Boks Nieuws

Niet Schrikken! Boksicoon Mayweather uit pensioen voor dit absurde bedrag

Niet Schrikken! Boksicoon Mayweather uit pensioen voor dit absurde bedrag

Floyd Mayweather is van plan om dit jaar uit pensioen te komen. Maar schrik niet voordat het boksicoon de handschoenen aantrekt voor een prof-wedstrijd en geen oefenrondje wil hij 200 miljoen euro's.

Bokslegende Mayweather heeft een hattrick van oefenwedstrijden gehouden sinds hij de handschoenen officieel ophing in 2017. Maar hij heeft nu onthuld dat terugkeren en zijn perfecte 50-0-record op het spel zetten zowaar werkelijkheid kan worden.

,,Ik heb dit jaar nog drie oefenwedstrijden, misschien één echt gevecht en dan nog twee oefen partijtjes", zegt de 45 jarige topbokser. ,,Maar raad eens, je kunt maar beter weten dat het op zijn minst is en dit is het laagste waar ik het over heb, 200 miljoen moet opbrengen."

Oude vuur

Mayweather had zijn eerste oefenwedstrijd na zijn pensionering tegen vedergewicht kickbokser Tenshin Nasukawa, 23, in 2018. Dit was voordat hij vorig jaar tegenover YouTuber Logan Paul, 27, stond. Maar meest recent bokste hij voormalig sparringpartner Don Moore over acht rondes in Abu Dhabi.

De ongeslagen Hall of Famer heeft sindsdien aangekondigd dat hij in september opnieuw zal vechten in Japan, tegen MMA-ster Mikuru Asakura, 29. Het heeft er alles van weg dat de oefenwedstrijden het oude vuur in de Amerikaan heeft aangewakkerd. Wanneer en tegen wie hij wil terugkeren heeft Mayweather niet gezegd. Alhoewel geruchten gaan dat een rematch met UFC-ster Conor McGregor een mogelijkheid zou zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws