150 Miljoen voor McGregor en Mayweather rematch! 'Deal is al rond' Boks Nieuws
Boks Nieuws

150 Miljoen voor McGregor en Mayweather rematch! 'Deal is al rond'

150 Miljoen voor McGregor en Mayweather rematch! 'Deal is al rond'

Floyd Mayweather biedt Conor McGregor 150 miljoen voor een boksrematch. Ook wil Mayweather Gervonta Davis en Ryan Garcia in het voorprogramma. De ongeslagen kampioen, 45, traint "alsof hij 30 is" en kijkt uit naar het gevecht dat in maart 2023 in het Midden-Oosten zal plaatsvinden, volgens een insider in het kamp van Mayweather.

Bokslegende Floyd Mayweather doet een bod van $ 157,9 miljoen aan Conor McGregor voor een rematch. Ook zou de Amerikaan opscheppen dat het gevecht "easy work, easy money" zal zijn, onthulde een bron aan The Sun.

Mayweather heeft ook laten doorschemeren dat een match-up tussen lichtgewichten Gervonta Davis en Ryan Garcia op dezelfde avond zou kunnen plaatsvinden, voegde de bron eraan toe. De bron vertelde SunSport: "Mayweather Promotions deed Conor een bod van 150 miljoen euro ($ 157 miljoen) voor het gevecht.

Deal is rond

,,Floyd heeft getraind alsof hij weer dertig is. Hij is in een hele goede vorm. Hij vertelt mensen dat hij tegen Connor wil vechten omdat hij het 'gemakkelijk werk voor gemakkelijk geld' vindt. Vorige week ging het gerucht dat de twee sportlegendes in gesprek waren over een mogelijke rematch die maar liefst $ 1 miljard waard zou kunnen zijn.

UFC-legende McGregor ging vervolgens op Instagram beweren dat de deal al rond was. Het eerste gevecht tussen McGregor en Mayweather in Las Vegas (2017) werd de op één na hoogste pay-per-view in de geschiedenis en trok ongeveer 4 miljoen kijkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws