150 Miljoen voor McGregor en Mayweather rematch! 'Deal is al rond'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 150 Miljoen voor McGregor en Mayweather rematch! ‘Deal is al rond’

150 Miljoen voor McGregor en Mayweather rematch! ‘Deal is al rond’

150 Miljoen voor McGregor en Mayweather rematch! 'Deal is al rond'

Floyd Mayweather biedt Conor McGregor 150 miljoen voor een boksrematch. Ook wil Mayweather Gervonta Davis en Ryan Garcia in het voorprogramma. De ongeslagen kampioen, 45, traint “alsof hij 30 is” en kijkt uit naar het gevecht dat in maart 2023 in het Midden-Oosten zal plaatsvinden, volgens een insider in het kamp van Mayweather.

Bokslegende Floyd Mayweather doet een bod van $ 157,9 miljoen aan Conor McGregor voor een rematch. Ook zou de Amerikaan opscheppen dat het gevecht “easy work, easy money” zal zijn, onthulde een bron aan The Sun.

Mayweather heeft ook laten doorschemeren dat een match-up tussen lichtgewichten Gervonta Davis en Ryan Garcia op dezelfde avond zou kunnen plaatsvinden, voegde de bron eraan toe. De bron vertelde SunSport: “Mayweather Promotions deed Conor een bod van 150 miljoen euro ($ 157 miljoen) voor het gevecht.

Deal is rond

,,Floyd heeft getraind alsof hij weer dertig is. Hij is in een hele goede vorm. Hij vertelt mensen dat hij tegen Connor wil vechten omdat hij het ‘gemakkelijk werk voor gemakkelijk geld’ vindt. Vorige week ging het gerucht dat de twee sportlegendes in gesprek waren over een mogelijke rematch die maar liefst $ 1 miljard waard zou kunnen zijn.

UFC-legende McGregor ging vervolgens op Instagram beweren dat de deal al rond was. Het eerste gevecht tussen McGregor en Mayweather in Las Vegas (2017) werd de op één na hoogste pay-per-view in de geschiedenis en trok ongeveer 4 miljoen kijkers.

Bekijk ook

Hartverzakking door Bloedstollende knock-out! 'Jaaaaaa'

Hartverzakking door Bloedstollende knock-out! ‘Jaaaaaa’ (video)

Het moet gezegd worden dat de Zuid-Amerikanen zeer gepassioneerd zijn

'Fake Paul moet stoppen met boksen!' Mooi geweest gast

‘Jake (Fake) Paul moet stoppen met boksen!’ Mooi geweest zo

Jake Paul moet stoppen met boksen

Ultieme vechter! Broer UFC-ster Usman Mohammad Usman wint vechtcontract

Ultieme vechter! Broer UFC-ster Usman wint vechtcontract (video)

En nu heeft zijn broer hetzelfde gedaan...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page