Mike Tyson's oud-rivaal Roy Jones Jr. keert terug naar de ring Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson's oud-rivaal Roy Jones Jr. keert terug naar de ring

Mike Tyson's oud-rivaal Roy Jones Jr. keert terug naar de ring

Roy Jones Jr. keert terug naar de ring. De bokslegende heeft een deal gesloten met Celebrity Boxing. De organisatie op zoek naar een grote naam op sociale media of andere beroemdheid die tegen de bokser wil vechten.

De 53-jarige Jones Jr. heeft onlangs een contract getekend met CB-oprichter Damon Feldman, die enthousiast is over de ondertekening. ,,We zijn zo opgewonden. Het is ons grootste evenement ooit en we zijn op zoek naar een grote tegenstander voor Roy", vertelde Feldman vandaag aan TMZ Sports.

Grote naam

Jones vocht voor het laatst in november 2020 tegen Mike Tyson in een 8-ronde oefenwedstrijd die gelijkspel werd verklaard. De meeste fans waren het erover eens dat het een leuk gevecht was en een goed evenement (lees verder onder video).

Voorafgaand aan het gevecht met Iron Mike stond Jones voor het laatst in de ring als professioneel in februari 2018, en daarbij Scott Sigmon versloeg. Jones Jr. is een van de meest getalenteerde vechters die ooit een stap in een ring hebben gezet. Hij behaalde meerdere wereldtitels in vier verschillende gewichtsklassen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws