Mike Tyson was op zijn 15e al een bruut in de boksring (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson was op zijn 15e al een bruut in de boksring (video)

Mike Tyson was op zijn 15e al een bruut in de boksring (video)

Mike Tyson is sinds zijn terugkeer naar boksring eind vorig jaar weer bijna elke dag in het nieuws. Een video van de bokslegende die op 15-jarige leeftijd een tegenstander knock-out slaat gaat dan ook viraal.

Bij het boksen heb je vechters die vroeg in hun carrière een hoogtepunt bereiken. Je hebt de 'laatbloeiers' die hun stempel drukken in hun schemerjaren. En dan heb je Mike Tyson.

De jongste wereldkampioen zwaargewicht ooit

De man die simpelweg bekend staat als 'Iron Mike', werd in 1986 de jongste wereldkampioen zwaargewicht ooit toen hij Trevor Berbick in twee rondes vernietigde. Met die overwinning werd hij op 20-jarige leeftijd WBC-kampioen. Toch bleek hij op veel jongere leeftijd net zo dominant te zijn.

Het lijdt geen twijfel dat als een tiener Tyson echt opmerkelijk was. We hadden nog nooit iemand zoals hij gezien. We zullen misschien nooit meer iemand zoals hij zien. Kijk zelf eens naar een jonge Tyson in actie …

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/sugar-ray-leonard-64-toont-zijn-dodelijke-boks-skills-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws