Rico Verhoeven's luxe tripje: ' 1 voor in de boeken' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven's luxe tripje: ' 1 voor in de boeken'

Rico Verhoeven's luxe tripje: ' 1 voor in de boeken'

Rico Verhoeven genoot tussendoor van een heerlijk tripje naar Dubai waar hij met zijn vriendin Naomy van Beem en vrienden even tijd nam om tot rust te komen.

Tussen de trainingen en gevechten door genoot Rico Verhoeven onlangs van een welverdiende vakantie in Dubai. De Glory-kampioen verruilde de kickboksring voor zon, strand en lekker eten, samen met zijn vriendin Naomy van Beem en vrienden."Dit reisje was er 1 voor in de boeken", schrijft Rico Verhoeven.

Meer dan een vechter

Verhoeven is tegenwoordig meer dan alleen een vechter. Hij is een succesvolle ondernemer, ambassadeur voor diverse goede doelen en een inspirerend voorbeeld voor velen. De kickbokskampioen laat zien dat je als atleet veel kunt bereiken, ook buiten de sport.

"Heerlijke afsluiting van ons tripje met heerlijk eten, loved it. Ook weer fijn om in het ritme te zitten en lekker te focussen", schrijft Naomy van Beem op Instagram. Topvechter Nieky Holzken, die ook onlangs een vakantie in Dubai doorbracht, reageerde met: "Dik hé."

Leven in de Spotlight

Verhoeven weet als geen ander dat het leven in de spotlights niet altijd rozengeur en maneschijn is. Vooral de kritiek op het aantal gevechten dat hij per jaar vecht, komt regelmatig van fans die hem liever vaker in de ring zien.

Ondanks de kritiek heeft Verhoeven een belangrijke rol gespeeld in het professionaliseren van kickboksen en het plaatsen van de sport in een positiever daglicht. Waar kickboksen en haar beoefenaars voorheen vaak in een verdomhoekje werden geplaatst, is de sport door toedoen van Verhoeven en anderen aanzienlijk populairder geworden.

Een uitzondering

Verhoeven is echter wel een uitzondering op de regel. In het Nederlandse kickboksen is hij wellicht de enige echte grootverdiener. Andere vechtsportatleten, zoals voormalig UFC-ster Alistair Overeem, moeten vaak buiten Nederland de ring of MMA-kooi in om flink wat geld te vergaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws