'Mike Tyson gaat zaterdag niet voor de gein vechten, hij komt om te killen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Mike Tyson gaat zaterdag niet voor de gein vechten, hij komt om te killen'

'Mike Tyson gaat zaterdag niet voor de gein vechten, hij komt om te killen'
'Mike Tyson gaat zaterdag niet voor de gein vechten, hij komt om te killen'

Mike Tyson komt naar Los Angeles voor een echt gevecht. Ongeacht de regels, aldus zijn coach Rafael Cordeiro.

Als iemand dacht dat het gevecht zaterdag tussen Mike Tyson en Roy Jones niet voorstelt. Dan helpt Cordeiro graag iedereen uit die droom. Los Angeles zal op haar grondvesten trillen want Tyson komt om ellende te trappen.

Cordeiro zegt dat Tyson komt om te vechten en niet om geintjes te maken. Ook is de coach van mening dat Jones er net zo inzit. ,,Niemand traint een volledige maand voor een oefenwedstrijd. Het wordt een echt gevecht. We respecteren Roy omdat deze ook komt voor een echt gevecht. Dat maakt deze wedstrijd zo anders. Ze komen allebei voor een echt gevecht", zegt Cordeiro.

Mike en Roy gaan echt knokken

In feite zouden Tyson en Jones met fluwelen handschoenen de ring in moeten. Dat zagen beide oud-knokkers niet zitten. De rondes zijn ingekort uit respect voor hun leeftijd. En in eerste instantie werden bekend gemaakt dat een knock-out niet toegestaan was. Maar dat laatste werd vandaag ineens anders.

Triller de promotor van het boksgevecht liet via topman Ryan Kavanaugh weten, dat de knock-out toch mag vallen. ,,Een knock-out is absoluut toegestaan", zegt Kavanaugh. ,,Al dat gepraat dat het niet zou mogen is onzin. Een echt gevecht verdiend een knock-out." Ook Cordeiro is het daar mee eens: ,,Mike komt om te killen, geen tijd voor geintjes hij gaat voor de winst."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws