Mike Tyson en Roy Jones voor het eerst oog in oog tijdens staredown (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson en Roy Jones voor het eerst oog in oog tijdens staredown (video)

Mike Tyson en Roy Jones voor het eerst oog in oog tijdens staredown (video)

Mike Tyson en Roy Jones Jr. zien er fenomenaal uit voorafgaand aan hun bokswedstrijd van zaterdagnacht.

Aankomende nacht zullen Mike Tyson en Roy Jones Jr. met elkaar de strijd aangaan. Gisteren stonden de boksveteranen Tyson en Jones voor het eerst oog in oog met elkaar. En beide boksers lijken in top conditie te verkeren.

Tyson zwaarder

Ondanks dat beide mannen in de vijftig zijn blijken zij geen moeite te hebben gehad het wedstrijd gewicht te halen. Tijdens de weging woog Tyson 220,4 pond en Jones Jr. woog 210 pond. 'Iron Mike' is dus 10 pond zwaarder.

Na de weging was het tijd voor de staredown tussen de legendarische strijders. Deze was kalm en beheerst. Iets wat in het verleden wel anders was, want Tyson kon in het verleden flink tekeer gaan wat leidde tot diverse opstootjes.

Knock-outs

De wedstrijd zal acht ronden bevatten waarin Tyson en Jones slechts twee minuten per keer tegenover elkaar staan. De California State Athletic Commission heeft beide mannen opgedragen niet voor de knock-out te gaan. Maar Triller, de promotor van het evenement, zei onlangs dat knock-outs zullen worden toegestaan.

KLIK HIER OM GRATIS EN LIVE TE KIJKEN NAAR TYSON VS JONES

Hoe het ook zei er zal geschiedenis worden geschreven in het Staples Center in Los Angeles, Californië. De bokswedstrijd is gratis en live mee te kijken. En gezien de enorme uitbetalingen voor beide vechters, zal er zeker een groot gevecht te zien zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws