Mike Tyson (56) krijgt 1 miljoen om te boksen tegen oud-rivaal Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson (56) krijgt 1 miljoen om te boksen tegen oud-rivaal

Mike Tyson (56) krijgt 1 miljoen om te boksen tegen oud-rivaal

Mike Tyson krijgt 1 miljoen voor een rematch met oud-tegenstander Peter McNeeley. De twee stonden in 1995 tegenover elkaar waar Tyson McNeeley versloeg.

Het eerste gevecht van de voormalige zwaargewicht kampioen tegen McNeeley was van korte duur nadat hij zijn tegenstander in iets meer dan een minuut vernietigde. De Amerikaan verzekerde zich van twee knockdowns in de openingsronde.

Met als gevolg dat McNeeley's team de handdoek in de ring gooide op slechts 89 seconden in het gevecht. McNeeley, 53, heeft sinds 2001 niet meer gevochten en is de laatste uitdager die probeert de 56-jarige over te halen om opnieuw de strijd aan te gaan.

Top event

Boston Boxing Promotions probeert de lucratieve clash na te bootsen en heeft Tyson benaderd met een enorm aanbod. Promotor Peter Czymbor zei: 'Sommigen hebben gevraagd of dit een publiciteitsstunt is maar wijn menen het serieus. Als het zover is, wordt dit een evenement als geen ander." (Lees verder onder video).

Als hij akkoord gaat met de rematch met McNeeley, zal een percentage van de inkomsten worden gedoneerd aan een overvloed aan lokale goede doelen die nog nader bekend zullen worden gemaakt volgens de organisator. Tyson is er klaar voor want deze traint nog elke dag voor een eventueel gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws