Vechtlegende Mark Hunt (48) boksring in op 5 november (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Vechtlegende Mark Hunt (48) boksring in op 5 november (video)

Vechtlegende Mark Hunt (48) boksring in op 5 november (video)

Mark Hunt Voormalig K-1 en MMA-superster, keert op 5 november terug naar het boksen voor een gevecht tegen voormalig rugbyspeler Sonny Bill Williams. Hunt, 48, is een van de grootste levende legendes in vechtsporten.

Australiër Hunt staat bekend om zijn carrière in het kickboksen, waarbij hij met name het legendarische K1 World GP-toernooi in 2001 won, maar stapte over naar MMA. Hunt bleef acht jaar in de UFC en vocht in totaal 18 gevechten, waaronder 8 overwinningen. Hunt, een vechter in hart en nieren, heeft tussen 1998 en 2020 ook drie keer gevochten in het Engelse boksen, maar heeft na 3 gevechten nog steeds niet gewonnen.

Vechtlegende

Williams, 37, is een voormalige rugbyspeler die vele jaren bij Nieuw-Zeeland speelde en uiteindelijk zijn carrière in 2021 beëindigde. Deze begon een bokscarrière in 2009 en heeft momenteel 9 overwinningen, waaronder 4 door knock-out, in evenveel uitstapjes.

Donderdag werd een persconferentie gehouden om de strijd te formaliseren. de twee boksers kregen voor het eerst de kans om oog in oog te staan. De wedstrijd staat gepland voor 8 ronden van 3 minuten en vindt plaats op 5 november in de Ken Rosewall Arena in Sydney, Australië.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws