Ex Rugby-ster wil de ring in met Jake Paul: 'Hij gaat neer' Nieuws
Nieuws

Ex Rugby-ster wil de ring in met Jake Paul: 'Hij gaat neer'

Ex Rugby-ster wil de ring in met Jake Paul: 'Hij gaat neer'

Jake Paul riep op tot een gevecht met Sonny Bill Williams. De ex-rugbyer reageert nadat de YouTuber deze op zijn 'hitlijst' had gezet met vechters voor zijn comeback.

All Blacks-legende Williams werd door de YouTube-ster Paul genoemd als een van de vele boksers die hij op het oog heeft voor zijn volgende gevecht. Paul zei in de podcast van Teddy Atlas: ,,We voegen nog steeds tegenstanders bij, er zijn veel namen. Floyd Mayweather, Oscar De La Hoya, Anderson Silva, Tommy Fury en Sonny Williams, uit Australië.

Gepensioneerd WK-rugby winnaar Williams reageerde op de reacties op Twitter en opende de deur voor een gevecht. Hij postte: “Het lijkt erop dat ik op de hitlijst sta. Ik ga deze man helemaal niet haten, want ik respecteer wat hij heeft gedaan. "

Je gaat neer

,,Ik heb ook echt respect voor zijn vaardigheden als bokser. Maar als hij wat wil, kan hij het krijgen! Jake Paul Met respect voor jou maar ik geef jouw je eerste verlies." Williams, 36, stopte vorig jaar met rugby en heeft zich sindsdien weer op boksen gericht.

Williams heeft momenteel een 9-0 record en versloeg recentelijk de Australische voetballer Barry Hall, 45, in één ronde. Williams trainde samen met zwaargewicht kampioen Tyson Fury en Joseph Parker. Paul stond voor het laatst in de ring in december 2021 toen hij Tyron Woodley knock-out sloeg in hun rematch.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws