Ex Rugby-ster wil de ring in met Jake Paul: 'Hij gaat neer'
Home / Nieuws / Ex Rugby-ster wil de ring in met Jake Paul: ‘Hij gaat neer’

Ex Rugby-ster wil de ring in met Jake Paul: ‘Hij gaat neer’

Ex Rugby-ster wil de ring in met Jake Paul: 'Hij gaat neer'

Jake Paul riep op tot een gevecht met Sonny Bill Williams. De ex-rugbyer reageert nadat de YouTuber deze op zijn ‘hitlijst’ had gezet met vechters voor zijn comeback.

All Blacks-legende Williams werd door de YouTube-ster Paul genoemd als een van de vele boksers die hij op het oog heeft voor zijn volgende gevecht. Paul zei in de podcast van Teddy Atlas: ,,We voegen nog steeds tegenstanders bij, er zijn veel namen. Floyd Mayweather, Oscar De La Hoya, Anderson Silva, Tommy Fury en Sonny Williams, uit Australië.

Gepensioneerd WK-rugby winnaar Williams reageerde op de reacties op Twitter en opende de deur voor een gevecht. Hij postte: “Het lijkt erop dat ik op de hitlijst sta. Ik ga deze man helemaal niet haten, want ik respecteer wat hij heeft gedaan. “

Je gaat neer

,,Ik heb ook echt respect voor zijn vaardigheden als bokser. Maar als hij wat wil, kan hij het krijgen! Jake Paul Met respect voor jou maar ik geef jouw je eerste verlies.” Williams, 36, stopte vorig jaar met rugby en heeft zich sindsdien weer op boksen gericht.

Williams heeft momenteel een 9-0 record en versloeg recentelijk de Australische voetballer Barry Hall, 45, in één ronde. Williams trainde samen met zwaargewicht kampioen Tyson Fury en Joseph Parker. Paul stond voor het laatst in de ring in december 2021 toen hij Tyron Woodley knock-out sloeg in hun rematch.

Bekijk ook

Klappen na uitdagen pakketbezorger! 'plat op z'n muil! (video)

Klappen na uitdagen pakketbezorger! ‘plat op z’n muil! (video)

Pakketbezorgers hebben het al zwaar, vaak krijgen de hardwerkende koeriers maar 1 euro per pakketje.

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page