Kubrat Pulev hard onderuit tegen scherp boksende Anthony Joshua in Londen Boks Nieuws
Boks Nieuws

Kubrat Pulev hard onderuit tegen scherp boksende Anthony Joshua in Londen

Kubrat Pulev hard onderuit tegen scherp boksende Anthony Joshua in Londen
Kubrat Pulev hard onderuit tegen scherp boksende Anthony Joshua in Londen

Anthony Joshua wist zaterdagavond zijn wereldtitels te behouden tegen Kubrat Pulev. De Bulgaar die flink tegenstand bood moest zijn meerdere erkennen in de Brit.

Het leek er op dat Anthony Joshua in de wedstrijd moest komen. De eerste twee ronden leken beide boksers elkaar de maat op te nemen. In de derde ging Joshua los en haalde de Bulgaar neer.

Pulev herstelde zich en leek terug te komen in de wedstrijd. Joshua leek met Pulev te spelen, maar de Bulgaar bleef gevaarlijk. Naarmate de rondes vorderde werd Pulev op de proef gesteld.

Knock-out

In ronde zeven kwam Joshua met een aantal uppercuts die Pulev deden wankelen. Toch herpakte de Bulgaar zich maar was zichtbaar aangeslagen. De genadeklap kwam in de negende en beslissende ronde, waar uppercuts een einde maakte aan Pulev die hard neer ging. De Bulgaar bleef liggen en Joshua pakt de winst op knock-out.

Joshua sprong de ring uit en leek naar Floyd Mayweather Jr die als vip gast aanwezig was. De twee legendes wisselde wat woorden van respect. Terug in de ring verklaarde Joshua klaar te zijn voor Tyson Fury. Eddie Hearn de manager van Joshua verklaarde dat de contracten snel on beteken zullen worden voor de grootste clash in de Engelse geschiedenis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws